non stop autómentő

A non stop autómentő a kellemetlen helyzetekben is segít!

Elakadt autójával az út mentén? A segítség már órák óta nem érkezik? Miért hagyná megbízhatatlan cégekre autójának mentését?

Az Autómentő112 a tökéletes választás, ha gyors és minőségi mentést szeretne, amikor a legnagyobb szüksége van rá. Mindössze egy telefonhívásába kerül és a non stop autómentő már el is érhető az Ön számára. Nincsenek rejtett költségek, több órás várakozás. A helyszínre érkezve szakszerű csapatunk azonnal meg is kezdi a munkát és úgy vontatjuk el az Ön járművét, hogy az biztonságban megérkezzen egy szervizbe, ahol meg is javíttathatja azt. Igény esetén egyszerre több autót is el tudunk szállítani.

A gépjárműmentő után kapcsolt autószállító utánfutó segítségével ez a feladat biztonságosan és praktikusan kivitelezhető. Ha tudja előre, hogy autószállításra lesz szüksége, hívjon minket bátran! A non stop autómentő bármikor elérhető az Ön számára, ha segítségre van szüksége. A lerobbant gépkocsi utasait is elszállítjuk. Akár még 8 főt is, vagy ha kell a helyszínre tudunk csereautót szállítani, amivel Ön folytathatja a megszokott napját ideiglenesen. Telefonálása után a lehető leghamarabb a helyszínre érkezünk. Minden esetben igyekszünk azonnal indulni vagy kiterjedt kapcsolataink révén az Önhöz legközelebb eső kollégát értesíteni.

A non stop autómentő a megfelelő választás, ha autója lerobbant és el kell szállítani. Kereshet minket a hét bármely napján, 0-24 órában, akár hétvégén is. A biztonságos és praktikus autószállítást Ön is kihasználhatja, ha minket választ!