autómentő Budapest

Autószállítás külföldre is az Autómentés 112-nél!

Egy külföldre történő utazás előtt az óvatosak elviszik autójukat egy szervizbe, hogy leellenőriztessék, hogy minden rendben van-e az autóval, képes lesz-e majd kibírni a több ezer kilométeres kiruccanást anélkül, hogy valamelyik alkatrész útközben felmondaná a szolgálatot.

Sajnos ez sem elég mindig, hiszen ha egy friss jogosítvánnyal egy tinédzser belénk hajt az autópályán, semmit sem fog érni az előzetes műszaki vizsgálat, így nagyon nagy segítség lehet ilyenkor az autószállítás külföldre szolgáltatás, hiszen így nem Önnek kell bajlódnia a részletekkel, hanem egy sok éves tapasztalattal rendelkező profi csapatnak.

Emiatt ha bármilyen probléma merülne fel autójával egy külföldi tartózkodás alatt, hívja bátran cégünket, hiszen szolgáltatásaink része az autószállítás külföldre is, így az összes papírmunkát, autópálya matricákat, útdíjakat cégünk intézi, hogy levegye Önről az addigra kialakult stresszt, így nyugodtan, biztonságban és garanciával tudja hazavitetni meghibásodott járművét, illetve az autó utasait is.

Mivel cégünk nemcsak az autókkal, de az utasokkal is foglalkozik, így többféle lehetőség közül tud válogatni, amikor az autószállítás külföldre szolgáltatásunkat veszi igénybe, hiszen vagy hazaszállítjuk Önt és utasait is, vagy viszünk egy cserekocsit, melyet Ön használhat, emiatt lehet, hogy ez egy kényelmesebb opció lesz. Míg Ön élvezi az új cserekocsit, addig mi elvisszük a kívánt helyszínre autóját, így biztonságosan és a jogszabályoknak megfelelően tudunk eljárni, hogy Önnek ne kelljen ilyenekkel foglalkoznia.