autómentők

Autómentés külföldről professzionálisan és biztonságosan

Még a legjobbakkal is megeshet, hogy egy külföldi utazás során elakadnak autójukkal az utakon, vagy a szélsőséges időjárás miatt belecsúsznak egy árokba, vagy épp akkor mondja fel az egyik alkatrész a szolgálatot, így a kétségbeesés helyett, hívja inkább cégünket, hiszen nálunk az autómentés külföldről is egy szolgáltatás, melyhez akár két sofőrt is tudunk küldeni, amilyen hamar csak lehet.

Így fontos, hogy azonnal értesítsen minket, hogy mihamarabb meg tudjuk oldani problémáját.


Így nem kell aggódnia, mi fog történni az autójával, illetve az utasokkal, hiszen vállalatunkban az autómentés külföldről nemcsak a gépjármű haza hozatalát, de az utasok visszaszállítását is tartalmazza, így egy céggel meg tudja oldani autója és szerettei hazaszállítását is.

Továbbá mivel cégünk intézi az útdíjak, az autópálya matricák, illetve az egyéb hatósági szabályzatok betartásával kapcsolatos papírmunkákat, így Önnek nem kell ezek miatt sem aggódnia, hiszen ez is a szolgáltatás része, így az autómentés külföldről könnyen véghez vihető profi csapatunk segítségével.

Mindezek mellett cégünk még rakománybiztosítással is rendelkezik, emiatt nem kell aggódnia a csomagtartóban lévő értékek biztonsága miatt, hiszen nálunk az autómentés külföldről is egyaránt egy biztosított, praktikus, gyors, illetve garanciális megoldás. Bármilyen probléma merülne fel külföldi tartózkodása alatt az autójával kapcsolatban, hívja bizalommal cégünket, hogy mihamarabb segítségét tudjunk nyújtani Önnek, autójának és utasainak is a hazajövetelben.