non stop autómentés

Non-stop autómentés akár hétvégén is

Ön is került már szorult helyzetbe járművével? Órák óta várakozott, de a felkeresett cég csak nem jelent meg? Ha elege van a megbízhatatlan autómentőkből, akkor a mi cégünk az ideális arra, hogy segítsen Önnek, ha bajba jutott járművével.

A non stop autómentés egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk, hiszen tulajdonképpen a hét bármely napján, hétvégén is elérhető 0-24 órában. Korszerű autóparkunk és képzett kollégáink segítségével garantáltan megoldjuk az Ön autójának elszállítását, legyen szó motorhibáról, futóműhibáról vagy bármilyen egyéb meghibásodásról. A non stop autómentést bármikor igénybe veheti és távolságtól függően a legrosszabb esetben is fél-1 óra alatt a helyszínre érkezünk, hogy elszállítsuk autóját a legközelebbi szervizbe. Cégünkkel a nap 24 órájában az év 365 napján várjuk a hívását, tehát ha lerobbant a semmi közepén és benzinkútnak még csak híre sincs több kilométeres körzetben, akkor hívjon minket!

Igény szerint akár előre megbeszélt időpontban is tudunk segíteni és speciális szolgáltatásunk keretében külföldre is ki tudunk utazni, ha segítségre van szüksége. A non stop autómentésben különleges szolgáltatásokat is elérhet, mint például az ajtónyitás. Az autóban maradt a kulcs? Nincs más dolga, mint felhívni minket, kollégánk pedig rövid időn belül a helyszínre érkezik, hogy ismét használhatóvá tegye autóját. A non stop autómentésnek köszönhetően Ön bármikor kérhet tőlünk műszaki mentést a legjobb árak mellett! Ha probléma lépne fel az autójával, teljes körű támogatást tudunk nyújtani, mindezt rejtett költségek nélkül, a hét bármely napján.