autómentés azonnal

Autómentés azonnal, fennakadások nélkül

Akármilyen jó állapotban van is egy autó manapság, a meghibásodások bármikor bekövetkezhetnek. Még az egész új járművek sem teljesen védettek egy meglazult alkatrésztől, egy esetleges szigetelési problémától, valamint a mindenki által gyűlölt motor vagy futóműhibától.

Ha pedig az Ön autója valamely említett okok miatt lerobban, akkor jó eséllyel nem fog ismét beindulni. Az autómentés azonnal szükséges az ilyen esetekben, hiszen Ön késésbe kerülhet munkahelyéről, egy fontos megbeszélésről vagy találkozóról. Autóját a telefonos egyeztetés után a lehető legrövidebb időn belül éppen ezért szakszerűen és biztonságosan el is vontatjuk egy műhelybe, hogy Ön az adott hibát kijavíthassa és visszatérhessen a megszokott napirendhez. Sajnos még a rendszeres szervizelés és ellenőrzés sem mindig képes megjósolni a műszaki meghibásodásokat, ezért az autómentés azonnali biztosítása kiemelt szolgáltatás cégünknél. Nincs annál rosszabb, mikor egy váratlan meghibásodás miatt leáll az autó. Gondoljon csak bele, nem csak hogy felborítja terveit az, hogy ácsorognia kell az út mellett, de gondoskodni kell az autó megjavításáról is. Tudjuk, hogy ez már épp elég komoly költség lehet a legtöbb embernek, ezért az autómentés árakat úgy alakítottuk ki, hogy Önnek csak annyit kelljen fizetnie, amennyit tényleg szükséges.

Az autómentés azonnal elérhető az Ön számára is, ha felkeres minket telefonon. Budapesten és körzetében is gyors segítséget tudunk nyújtani, ha autója elromlott, mozgásképtelen. Cégünk biztonságosan és szakszerűen vontatja autóját és mindenre garanciát is vállalunk. Ha bajba jutott autójával válasszon minket!