Mit nyújt az autómentő szolgálat?

Az autómentő szolgálat általában egy komoly logisztikai szervezettel ellátott vállalat, mely arra hivatott, hogy az utakon elakadt autókat elszállítsa az érvényben lévő jogszabályoknak, illetve az úthasználatnak megfelelően. Így aki igénybe vesz egy ilyen szolgáltatást, nem kell foglalkoznia például az útdíjakkal, az autópálya matricákkal, vagy a közutakon való szabályzatok betartásával, hiszen ez mind része egy ilyen autómentő szolgálatnak.

Vannak természetesen olyan cégek, mint például vállalatunk, az Autómentés 112 is, mely többféle szolgáltatást is nyújt, így például nálunk nemcsak arra van lehetőség, hogy a meghibásodott járművet elvigyük a kívánt célállomásra, hanem az autómentő szolgálat keretén belül Önt és az utasait is el tudjuk fuvarozni a helyszínről oda, ahova Ön kéri.

Természetesen nálunk nemcsak erre van lehetőség, hanem arra is, hogy igény esetén cserekocsit vigyünk a helyszínre, így ha nem szeretné az autómentő szolgálat esetén igénybe venni az utasok általunk való további szállítását, kérhet helyette egy gépjárművet, melyet Ön vezethet a célállomás felé.

Továbbá fontos kiemelni, hogy az autómentő szolgálat nemcsak a bajba jutott autósokon tud segíteni, hanem azoknak is hasznos lehet, akik például a régi típusú járműveiket szeretnék elszállíttatni egy kiállításra. Továbbá munkagépek szállítása is megoldható nálunk, illetve szolgáltatásainkat még külföldről is igénybe tudja venni, így a hazajövetel egy esetleges baleset vagy az autó meghibásodása miatt is igen könnyen kivitelezhető.