Autószállítás Németországból – az Autómentés 112-nél ez is megoldható!

Manapság aki rengeteget ingázik kisebb vagy nagyobb időközönként Magyarország és Németország között, fontos, hogy tudja, hogy cégünk szolgáltatásainak része az autómentés Németországból is, így bátran keressen minket, ha elakadt autójával a német utakon, hiszen cégünk amilyen hamar csak lehet, kimegy a helyszínre, hogy haza tudja hozni gépjárművét, s azok utasait is.

Mivel a legtöbb autószállító cég csak a gépjárművekre korlátozza szolgáltatásait, így fontos kiemelni, hogy nálunk lehetőség van vagy cserekocsi igénybe vételére, mellyel így Ön folytatni tudja útját, vagy pedig cégünk akár 9 személyes autóval tudja elszállítani a kívánt helyszínre az utasokat. Így a legtöbb esetben két sofőrrel szállunk ki, hogy még hamarabb meg tudjuk oldani a felmerülő problémákat.

Így nem kell stresszelnie, hogy mi lesz autójával és utasaival, hiszen az autószállítás Németországból is éppolyan gördülékenyen és szakavatottan történik, mintha a szemközti utcában akadt volna el autójával. Mivel cégünk kifejezett figyelmet fordít arra, hogy az amúgy is stresszes, ideges és többnyire kimerült és fáradt utasok épségéről is gondoskodjon, így vagy a cserekocsi, vagy az általunk történő hazaszállítással meg tudjuk oldani a kényelmetlen szituációt.

Keresse Autómentés 112 cégünket, hogy az autószállítás Németországból egy profi, szakképzett csapat által valósuljon meg, mely során Önt, utasait és autóját is biztonságban, és a megfelelő jogszabályoknak megfelelően tudjuk hazahozni.