non stop autómentés

Non-Stop autómentés a hét bármely napján!

Autónk manapság bármikor lerobbanhat. Ez rendkívül kellemetlenül érinti a legtöbb sofőrt, hiszen jön az elkerülhetetlen veszteglés, ácsorgás, várakozás. Pontosabban csak akkor, ha nem tudja, hogy kit hívjon! Cégemet azért hoztam létre, hogy segíthessek a bajbajutott sofőrökön a szorult helyzetekben.

Nem kell Önnek sem órákat ücsörögnie az út mellett, ha lerobbant az autója. Válassza non stop autómentés szolgáltatásomat és akár 1 órán belül meg is érkezhet a megoldás! Súlyos meghibásodás esetén elvontatom autóját egy szervizbe, ahol meg is kezdheti annak megjavíttatását. Tudom, hogy ez már magában is komoly költségeket rejtegethet, ezért ügyfeleimnek korrekt, megfizethető árakat biztosítok minden esetben! Akár személyautó, akár utánfutó, akár motorkerékpár, akár munkagép robbant le, cégem rövid határidővel vállalja a gyors és hatékony műszaki mentést!

A non stop autómentés remek választás az Ön számára is, hiszen szakszerű segítséget kap és biztosítjuk, hogy autójában nem keletkezik sérülés a szállítás során. Rengeteg történetet hallottam olyan esetekről, ahol emberek ismerősöket hívtak vontatni és vagy az árokban, vagy egy villanyoszlopban végezték. Ne kövesse el Ön is ezt a hibát! Válassza a szakszerű, non stop autómentést és tudja biztonságban járművét akár 1 órán belül! Nálunk ráadásul több autó szállítása sem okoz gondot. A gépjárműmentő után kapcsolt autószállító utánfutó segítségével ez is szakszerűen kivitelezhető. Ha lerobbant autójával, akkor válassza Ön is a biztos megoldást! Autómentés112 non stop, akár éjjel és hétvégén is!