autószállítás Budapesten mélygarázsból

Autószállítás Budapesten akár mélygarázsból is!

Mozgásképtelen, műszaki hibás, lerobbant autóval nehézkes manapság bárhova is eljutni. Mivel az ilyen kocsik maguktól már nem járják az utakat, az autószállítás szolgáltatás remek választás az Ön számára is, ha valahova el akarja juttatni járművét.

Cégünk már több éve foglalkozik autómentéssel, szakszerű műszaki mentéssel és autószállítással Budapesten, amely munkagépekre és motorkerékpárokra is kiterjed! Egyik speciális szolgáltatásunk a mélygarázsból való autószállítás, amely rendkívül jól jöhet azok számára, akik nehezen hozzáférhető helyen robbantak le autójukkal.

Az autómentés mélygarázsból speciális feladat, mert az épületek belmagassága általában lehetetlenné teszi, hogy a hagyományos autómentő járművünkkel meg tudjuk közelíteni a hibás autót. Az ilyen mélygarázsok vagy teremgarázsokba egy speciális, kifejezetten alacsony építésű mentőt használunk, amellyel biztonságosan és praktikusan a felszínre hozzuk autóját, majd szállítjuk is oda, ahova Ön szeretné.

Az autószállítás Budapesten velünk a legkönnyebb! Nincs más dolga, mint felkeresni cégemet telefonon, megadni a helyszínt, mi pedig már indulunk is szakszerű felszerelésünkkel, hogy segítsünk Önnek. Járművének elszállítása velünk könnyen kivitelezhető, hiszen akár futóműsérült autókat is biztonságosan elszállítunk. Speciális eszközeink segítségével úgy tudjuk az ilyen gépjárműveket szállítani, hogy további sérüléseket nem okozunk. Ezt nem minden cég mondhatja el magáról sajnos! Ügyeletünknek köszönhetően akár éjjel és hétvégén is felkereshet minket. Autószállítás Budapesten a nap 24 órájában korrekt, kedvező árakkal, csak nálunk!