autómentés azonnali érkezéssel

Autómentés azonnali érkezéssel, korrekt árakkal

Minden autós rémálma, amikor békésen tart munkába és a kocsi egyszer csak bemondja az unalmast. Ilyenkor félre kell húzódni és rossz esetben órákat kell várni a segítségre, amely nem is biztos, hogy érkezni fog, ha nem jó embert hív. Cégem azért jött létre, hogy ez Önnel se forduljon elő soha többé! Ha autója műszaki meghibásodást, futóműsérülést szenvedett, akkor mindenképp jár Önnek is a gyors és szakszerű segítség.

Autómentés azonnal elérhető, ha felkeres engem telefonon. Távolságtól függően 1 órán belül a helyszínre érkezem és szemügyre veszem kocsiját. Ha elakadt autójával, az sem jelent problémát. Még akkor sem, ha közúton nem megközelíthető területen szorul segítségre, hiszen minőségi 4×4 meghajtású terepjáróinkkal ilyen helyekre is el tudunk jutni, hogy segítsünk Önnek. Autómentés azonnal korrekt árakkal, biztonságos szállítással és gyors kiérkezéssel csak nálunk!

Nincs annál rosszabb, mikor egy váratlan meghibásodás miatt leáll az autó és Ön nem tudja folytatni útját munkába, ismerősökhöz. Ez nem csak hogy felborítja terveinket, de gondoskodni kell az megjavításáról is, ami természetesen nem mindig olcsó mulatság. Cégem ezt is szem előtt tartja és éppen ezért minden esetben korrekt ajánlatokat biztosítok ügyfeleimnek. Nálam előre egyeztetett árakat kap és csak annyit fizet, amennyit szükséges. Ha autómentésre van szüksége azonnal, akkor keressen fel bátran akár éjjel és hétvégén is! Speciális eszközeink segítségével úgy szállítjuk az Ön autóját is, hogy abban semmilyen sérülés ne keletkezzen és a javítás után már folytathatja is napirendjét!