nemzetközi autómentés

Nemzetközi autómentés

Képzeljük el azt a szituációt, amikor a határ túloldalán kocsikázunk és lerobban az autó. Az országban nincs senki ismerős, nem tudjuk a helyi szokásokat, nem ismerjük a helyi árakat. Azt tudjuk, hogy napokkal ezelőtt még jó ötletnek tűnt autóval nekiindulni a hosszú útra, hogy a család végre kényelmesen érhessen oda a kirándulóhelyre, hogy végre ne a vonatos és a buszos átszállásokról szóljon az utazás, hanem így is együtt töltsék az időt. Ezt tudtuk, most pedig a lerobbant autót látva az jár a fejünkben, hogy hogy oldjuk meg a helyzetet.

Szinte minden autótulajdonossal megesett már legalább egyszer, hogy lerobbant a kocsija a semmi közepén, ám ilyenkor általában el tudott érni egy közeli ismerőst, aki ki tudta menteni a bajból, akinek volt megfelelő felszerelése, vagy szaktudása ahhoz, hogy a helyszínen indítsa be az autót vagy elszállítsa azt. De mi a teendő, ha ez külföldön történik meg velünk?

A nemzetközi autómentés szolgáltatás létrejöttének köszönhetően ma már akkor sem kell kétségbeesni, ha külföldön történik a probléma. Sokszor találkoztunk azzal a problémával, hogy ezekben az esetekben nem tudnak mit csinálni a sofőrök, és úgy gondoltuk, hogy akkor mi orvosoljuk a problémát a nemzetközi autómentés szolgáltatásával.

A nemzetközi autómentés már két sofőrrel történik, a hívás után munkatársaink azonnal útnak tudnak indulni, hogy minél hamarabb az Ön segítségére siethessenek. Az autómentés egyébként külföldön is ugyanúgy történik, mint belföldön, munkatársaink a legnagyobb szakértelemmel végzik munkájukat az ország vagy a határ bármelyik oldalán legyenek. Képzelje csak el, hogy külföldön történt a probléma és Ön mégis magyar emberektől kaphat segítséget, nem kell bajlódnia a nyelvvel és a más fizető pénznemekkel.

Kérje a nemzetközi autómentés lehetőségét azonnal, ha bajba került a kocsija.