műszaki mentés

Akár műszaki mentés is kérhető az autómentőktől

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mit is jelent pontosan az autómentés. Aztán megtörténik a baj, ott ragadnak az autópálya szélén, vagy a városi forgatagban nem indul újra az autó, vagy egy esetleges balesetből kecmeregnek ki, és nem is tudják, hogy mi a teendő, hívhatnak-e egyáltalán autómentőt, segíthet-e rajtuk az autómentő. Tisztázzuk azokat a kérdéseket, hogy mit is tehet értünk az autómentő.

Az autómentő elsődleges szolgáltatása természetesen az autó mentése és az autó szállítása, ugyanakkor ettől sokkal többet is kérhetünk egy autómentőtől. Az autómentő az ajtó nyitását is el tudja végezni, tehát ha véletlenül bezártuk a kulcsot az autóba és nem tudjuk kinyitni, nem érhető el a pótkocsi gazdája, akkor is hívható az autómentő. Műszaki mentés is elérhető az autómentő szolgáltatásaiból, ami azt jelenti, hogy teljes támogatást nyújtunk, méghozzá rejtett költségek nélkül. A műszaki mentés például kiváló azok az autósok számára, akiknek a kocsija beindul csak valamilyen meghibásodás miatt a sofőr nem érzi elég biztonságosnak a járművet. Az autómentő akkor is hívható, ha a mélygarázsban érte a kocsit a meghibásodás, akár onnan is el tudjuk szállítani az autót. Ha Önnek az a problémája, hogy a meghibásodott autót nem tudja hazaszállítani, akkor is minket kell hívnia, hiszen az autómentő a gépkocsik tárolására is képes. A szolgáltatások nem csak Magyarországon belül érvényesek, akár nemzetközi autószállítást és autómentést is vállalunk, ebben az esetben már két sofőrrel.

Sokan nem tudják, de az autómentés nem kizárólag azt jelenti, hogy autókat szállítunk, ezek a szolgáltatások vonatkoznak a motorokra, a teherautókra, az utánfutókra, de még a lakókocsikra és a veterán autókra is. Hívja az autómentőt, ne csak akkor, ha szállításra van szüksége, hanem akkor is, ha éppen csak a műszaki mentés szolgáltatást használná ki.