autómentő tarifák

Autómentő tarifák

Mikor lehet szükségünk autómentőre? És mennyit is kell fizetni egy autómentőnek?

Tarifáinkat itt találja pontosan: https://automentes112.hu/arak/

Elsősorban ez a két kérdés jut eszébe az embernek akkor, ha az autómentés tarifák kifejezést hallja vagy látja. Másodszor végiggondoljuk a szituációkat, amikor autómentőt kellene hívnunk és azt mondjuk, az biztosan nagyon drága mulatság. Harmadszor pedig mi elmondjuk, hogy nem csak akkor kérhet segítséget, ha lerobbant az autó, és nem, nem annyira drága az autómentés, mint gondolná.

Nézzük a tévhiteket.

Sokan azt hiszik, hogy az autómentő kizárólag a lerobbant, nem induló autókon segít, azokat vontatja el, méghozzá mindezt – ha nem is csak Budapest területén – de kizárólag ország határokon belül műveli. Ez az első, igazán összetett tévhit. Az autómentő nem csak a személygépkocsikat képes megmenteni, akkor is hívható, ha egy kisebb tehergépkocsiról, utánfutóról, motorbicikliről vagy munkagépről van szó. Az autómentő az autó mentésén kívül akár előre megbeszélt szállítást, autónyitást, műszaki mentést, mélygarázsból mentést, gépkocsitárolást, veteránautó szállítást, és lakókocsi mentést is vállal. Máris bővült a kör, hogy mit kérhetünk és mit kaphatunk az autómentőtől. Nem beszélve arról, ha mindezt megtoldjuk azzal, hogy akár külföldre is kérhet autómentőt, sőt, az év bármely napján, bármilyen napszakban kérheti a segítségünket.

Erre már biztosan mindenki azt mondja, hogy akkor az autómentő tarifák rendkívül magasak lehetnek, ha ennyi minden beletartozik a szolgáltatásaikba. Ebben is tévednek!

Az autómentő tarifák nem sokkal magasabbak, mintha azt számolnánk össze hogy mennyibe is kerül egy másik autóval értünk jönni, netán a vontatáshoz szükséges eszközöket beszerezni, majd a kocsi javíttatását, esetleg a tárolást kifizetni. Az autómentő tarifák különösen kedvezőnek bizonyulnak azokban az esetekben, amikor külföldi autómentésről van szó, hiszen akkor is sokkal drágább lenne, ha helyi emberrel végeztetnénk a szállítást és a javítást. Érdemes érdeklődni az autómentő tarifákról, az még nem kerül semmibe.