euro trafic

Mit jelent az Eurotrafic autómentés?

Noha az okoskészülékek korában élünk, a gépjárműveket egyelőre még nem vértezték fel olyan mesterséges intelligenciával, amely előre meg tudná mondani, hogy az autó mikor fog lerobbanni, illetve amennyiben megtörtént a baj, akkor azt miként lehet elhárítani.

Éppen ezért amennyiben külföldre utazunk, akkor is gondolnunk kell arra, hogy járművünk bármikor felmondhatja a szolgálatot, és olyankor jó, ha azonnal segítséget kaphatunk a közelben. Az Eurotrafic autómentés fogalma éppen erre épül, lévén egy olyan autómentő hálózatot takar, amelynek az Európai Unió területén immáron közel 25 ezer tagja van, sőt mi több, olyan államokban is elérhető a szolgáltatás, mint Svájc vagy Liechtenstein.

Az Eurotrafic autómentés csak és kizárólag egy tagoknak elérhető szolgáltatás, ami garantálja, hogy bárhol is járjunk Európában 1-200 kilométeres körzetben garantáltan segítséget találhatunk, ha autónk lerobbant, netán balesetet szenvedtünk és a járművet el kell szállítani akár egy javítóműhelyig, akár egészen hazáig.

Az Eurotrafic autómentéshez kötelező kiváltani egy a szolgáltatásra való használatra jogosító kártyát, ami egyetlen gépkocsihoz, illetve egyetlen sofőrhöz tartozhat. A kártya ezen felül fizetőeszközként is használható, ha a nagyobb európai útvonalakon adót vagy útdíjat kell fizetnünk.

Az Eurotrafic autómentés egy profi szolgáltatás, ami a hét minden napján, 0-tól 24 óráig áll a bajbajutottak rendelkezésére, akik az Európai Unió összes tagországában igénybe vehetik a lehetőséget.

Az autómentés ezen válfaja nem csak a helyszíni javítást, hanem a vontatást és szállítást, a szaktanácsadást, avagy egy teljes körű autómentést takar. Különösen előnyös azok számára, akik gyakran utaznak külföldre, és szeretnének a legolcsóbban, és bármilyen körülmények között segítséghez jutni valamilyen gépjárműprobléma esetén.