budapest autómentő

Budapest autómentő a gyors és biztonságos szállításért

Az autósok számára fontos, hogy legyen kit hívni, ha valami baj merül fel az úton. Lehet szó egy motorhibáról, egy defektről vagy egy futómű hibáról is, az, hogy Ön tovább tud menni autójával nem mindig adott egy ilyen után. A Budapest autómentő épp az ilyen helyzetekben jön nagyon jól.

Annyi csak a dolga, hogy felkeres minket telefonon, mi pedig rövidesen a helyszínre érkezünk, hogy megnézzük autóját és igény esetén egy szervizbe vontassuk azt. Különös körültekintésre van szükség például munkagépek terén, mivel ezek vontatása nem olyan egyszerű, mint a sima személyautóké. Az ilyen jellegű problémák megoldását is természetesen cégünk szolgálja és, ha fontos a gépek épsége, akkor mindenképp minket keressen!

A munkagépek szállítását a nap 24 órájában meg tudjuk oldani, pontos szállítási határidővel, maximális kiszolgálással és olyan megoldásokkal, amelyek a járművek épségét helyezik előtérbe. Egy munkagép ára több tízmillió forintot is elérhet, a gépek nagy súlya és különleges méretei miatt pedig kötelező azokat megfelelően rögzíteni és minden előírást betartani. Láttunk már cégeket, akiknek ez nem volt fontos és meg is lett az eredménye.

A Budapest autómentő biztonságosan, hatékonyan szállít járműveket, legyen szó motorkerékpárról, autóról vagy munkagépről. Rövid határidővel vállaljuk a feladatok elvégzését, és mindenre egyedülálló garanciát biztosítunk. Hívja Ön is a Budapest autómentőt és vontassa el sérült járművét egy kompetens szervizbe akár percek alatt! Nem kell órákat ücsörögnie az út mellett. Telefonáljon, amikor csak szüksége van ránk!