autómentés

A gyors autómentés Önt is kihúzza a bajból

Manapság bárkivel megeshet, hogy autója meghibásodik munkába menet vagy munkából hazafelé jövet. A legtöbb ember a komolyabb gondokkal nem igazán tud mit kezdeni, ami egy mozgásképtelen autónál azt jelenti, hogy sehova se megyünk szakszerű segítség nélkül. Miért kéne Önnek órákat várakozni az út mellett, ha igénybe veheti megbízható autómentés szolgáltatásunkat?

Ne bízza rokonaira, ismerőseire a kocsi elvontatását mert azzal lehet, hogy csak több bajt fog okozni! Cégünk szakszerű autómentést kínál mindenkinek, aki bajbajutott és nem szeretne órákat várakozni a segítségre. Legrosszabb esetben is fél-1 óra alatt kiérhetünk Önhöz és már meg is kezdjük kocsijának szakszerű elvontatását egy szervizbe, ahol megjavíttathatja azt. Ha kocsija nemrég volt szervizben és ismét elromlott, akkor kérésére a szokásos helyett másik szervizbe is szállíthatjuk az Ön járművét. A megbízhatónak ismert autó ugyanis aligha áll meg, ha például a vezérműszíjkészlet cseréjekor a szerelőnek eszébe jut, hogy vízpumpát is cseréljenek, azonban ellenkező esetben még a legjobb autókkal is megesik, hogy lerobbannak. Bármilyen motorhiba előfordulhat, amely a kocsi mozgásképtelenségéhez szokott vezetni. Az autómentésre ilyenkor van a legnagyobb szükség, hiszen Ön is szeretne időben hazaérni családjához vagy beérni munkába.

Ha járművével bajbajutott, nincs más dolga, mint telefonon felkeresni minket, mi pedig szakszerű autómentést nyújtunk az Ön számára bármikor, akár hétvégén is kiváló áron. Keressen minket bátran, bizalommal!