autómentő díjak

Kedvező autómentő díjak és autómentés akár mélygarázsból is

Elege van abból, hogy minden alkalommal, amikor lerobban egy vagyont kell fizetnie a különböző cégeknek olyan költségekért, amelyek igencsak megkérdőjelezhetők? Sok ügyfelünk számolt már be ezekről a problémákról. Az autómentő díjak bizony igen változékonyak lehetnek manapság és egyáltalán nem mindegy, hogy Ön kivel vontatja el műszaki hibás vagy futóműhibás autóját. Cégünk mindig kedvező autómentő díjakat biztosít ügyfeleinek, ami fontos, hiszen Önnek még a javítás költségeit is állnia kell majd.

Bárhol is jutott bajba járművével, amely lehet autó, motorkerékpár vagy gazdasági gép is, mi segítünk, gyorsan a helyszínre érünk és emberi árakat biztosítunk. Az autómentés mélygarázsból is lehetséges, ha minket választ. Ez egy speciális feladat, mert az épületek belmagassága nem teszi lehetővé, hogy az általános méretű gépjárműmentőkkel meg lehessen az adott autót közelíteni. Az ilyen mélygarázsok vagy teremgarázsokba egy speciális, nagyon alacsony építésű vontatóautót használunk, amely könnyedén megbirkózik a különleges helyzetekkel is.

Ha Ön elakadt autójával például az út mellett vagy nehezen megközelíthető helyen, akkor is tudunk segíteni. 4×4 meghajtású terepjáróinkkal innen is el tudjuk szállítani az Ön járművét továbbra is kedvező autómentő díjak mellett. Speciális járműparkunk azt is lehetővé teszi, hogy több autót szállítsunk, a gépjárműmentő után kapcsolt autószállító utánfutó segítségével, így több hibás kocsit is el tudunk vontatni műhelybe. Az autómentő díjak kapcsán keressen fel minket bármikor és, ha bajbajutott autójával, akkor is hívjon minket bizalommal!