motormentés bármikor

Szakszerű motormentés gyorsan, hatékonyan

Közeledik a nyár, előkerülnek a motorok a garázsból és egy gyors olajozás és műszaki ellenőrzés után már irány is az országút! A nem megfelelően ellenőrzött motorok azonban könnyedén lerobbanhatnak és nincs is rosszabb annál, mint egy motoros túrát azért félbeszakítani, mert valamely gép bemondta az unalmast! Ha a helyszínen nem lehet megszerelni, akkor sajnos vontatni kell a jószágot és itt jövünk mi a képbe.

Cégem korrekt és megfizethető ajánlatokkal várja a lerobbant motorosokat. Gyors és hatékony motormentést biztosítunk azoknak, akik az út szélére kényszerültek és nem tudják folytatni az utazást motorjukkal. Szolgáltatási körünk nem csak az autókra terjed ki, minden bajba jutott motorost is ki tudunk segíteni, ha úgy alakul. Profi eszközökkel dolgozunk, ami garantálja, hogy a motor nem fog sérülni semmilyen módon a vontatás, szállítás során.

Motormentés Budapesten és körzetében bármikor, akár éjjel is elérhető az Ön számára, ha cégemet választja. Nem kell ráadásul vagyonokat fizetnie. Korrekt ajánlatokkal várunk mindenkit. A váratlan helyzeteket senki sem szereti manapság az utakon. Ilyenkor azonban nem kell pánikba esni! Hívjon minket bizalommal, hisz azért vagyunk, hogy segítsünk a szorult helyzetekben motorosoknak és autósoknak egyaránt. Ha motormentésre van szüksége Budapesten belül vagy körzetében, akkor csak annyi a dolga, hogy felkeresi cégemet telefonon. 1 órán belül a helyszínen leszünk és már visszük is motorját a legközelebbi szervizbe vagy oda, ahova szeretné! Gyors és biztonságos motormentés korrekt árakkal csak nálunk!