autómentés gépszállitás

Megbízható autómentés, gépszállítás mezőgazdasági és személygépjárművekkel is

Bizonyára Önnel is megesett már, hogy lerobbant valamilyen járműve. Legyen szó személyautóról vagy mezőgazdasági gépről, az ilyen helyzetek közel sem kellemesek és az ember joggal várja el az azonnali segítséget. Cégünk által ezt Ön egy telefonhívás után meg is kaphatja. Bárhova ki tudunk menni Önért és meghibásodott autójáért, mezőgazdasági gépéért.

Az autómentés gépszállítás szolgáltatásunkat sokan örömmel fogadták eddig és az Ön esetében is a legjobbat fogjuk nyújtani. Ez pedig biztonságos, hatékony és olcsó szállítás a legközelebbi szervizig, vagy ahova Ön szeretné. Cégünk minden esetben is az ügyfelek rendelkezésére áll, ha bajba jutottak és akár percek alatt a helyszínen lehetünk, de távolságtól függően 1 órán belül mindenképp megérkezünk Önhöz. A lerobbant személyautók elszállítása a profik dolga és a sofőrök a legmagasabb színvonalat várják el. Nincs ez másként a munkagépek esetében sem egyébként, ezért fel vagyunk készülve ilyen gépek kezelésére is.

Cégünk egyedülálló lehetőségként van jelen az olyan munkagépek szállításánál, melyek önálló haladásra egy műszaki hibából vagy saját természetüknél fogva nem képesek. Ilyenek a kátrányozó kisgépek vagy bármely meghibásodott mezőgazdasági gép, mint például egy traktor. Az autómentés gépszállítás minden esetben remekül kivitelezhető cégünkkel és Ön is korrekt árakon szállíthatja el gépeit, autóját oda, ahova csak szeretné. A munkagépek szállítását a nap 24 órájában meg tudjuk oldani, pontos szállítási határidővel és olyan szintű kiszolgálással, amelyet sehol máshol nem kap meg. Ha autómentés, gépszállításra van szüksége, akkor hívjon minket még ma!