autómentők

Profi autómentő szolgálat a főváros környékén

A technikai dolgok nagy hátránya, hogy néha igen kiszámíthatatlanok. Így van ez az autókkal és egyéb járművekkel is. Sokszor a legváratlanabb helyzetekben hagyják cserbe a tulajdonosukat.

Ilyenkor nincs mit tenni, mint megkeresni a hozzánk legközelebb eső autómentő szolgálat elérhetőségét és segítséget kérni tőlük. Az Autómentés 112 a főváros egész területén, valamint Budapest környékén is jelen van, így Önt bárhol is éri utol a technika ördöge, ránk mindig számíthat. A profizmus és gyorsaság nálunk kart karöltve jár, így nyugodtan ránk bízhatja lerobbant járművét, mert mi kihúzzuk a bajból. Az autómentő szolgálat munkatársai komoly tapasztalattal rendelkeznek, így semmilyen mentési munkálat nem éri meglepetésként őket.

Legyen szó akár az autópályán lerobbant jármű mentéséről, vagy egy forgalmas belvárosi úton történő mentésről, munkájukat ugyanolyan precizitással és odaadással végzik. A járművek mentése során néha nagyon fontos a gyorsaság, ugyanis nem lehet sokáig feltartani a forgalmat. Azonban ami számunkra még fontosabb, az az, hogy biztonságosan elszállítsuk, lerobban személygépjárművét. Ez néha nem is olyan egyszerű, amilyennek hangzik. A kicsi szűk utcák igen megnehezítik az autómentő szolgálat szakembereinek munkáját. De rutinjuknak és kreativitásuknak köszönhetően a mi munkatársaink nem ismernek lehetetlent.

Az Autómentés 112 autómentő szolgálat éjjel –nappal bevetésre készen áll, hétköznapokon, hétvégén és ünnepnapokon is, így minket bármikor elér, ha bajba kerül. Személygépkocsik, motorkerékpárok, furgonok és más járművek mentése sem jelent akadályt számunkra.