autómentés Horvátország

Autómentés Horvátországból egyszerűen

A horvát tengerpart sokaknak jelent elérhető és megfizethető célpontot a nyaraláshoz. Mivel közel van, sokan vágnak neki személygépkocsival, és bizony gyakran előfordul, hogy a jármű feladja a szolgálatot fél úton.

Szerencsésebb esetben a hazavezető úton robban le a személygépjármű, és nem akkor, amikor éppen a nyaralásra tartunk. Bármelyik eset is forduljon elő, ne idegeskedjen, hiszen az nem vezet semmilyen megoldáshoz. Helyette inkább hívja az Autómentés 112-őt. Kollégáink hamar kiérnek a helyszínre, és elvégzik a szükséges teendőket. Az autómentés Horvátországból ugyanúgy hozzátartozik a profilunkhoz, mint a belföldi mentés és autószállítás. Mivel már balkáni ország is az Európai Unió tagállama, így nem jár különösebb előkészületekkel, papírmunkával a lerobbant autó hazaszállítása, és a határátlépés is könnyen megoldható. Sokan kétségbeesnek, amikor lerobban a járművük. Ez fokozottan igaz akkor, ha ez külföldön történik. Pedig ez a legrosszabb dolog, amit tehetünk, ugyanis a problémát ezzel nem oldjuk meg, viszont lehet, hogy újabbakat generálunk ez által. Ezért kétségbeesés és idegeskedés helyett inkább forduljon hozzánk, ha hasonló helyzetbe kerül. Az autómentés Horvátországból számunkra gyerekjáték.

Tapasztalt kollégáink problémamentesen elvégzik feladatukat és a járművét épségben hazaszállítják. Nem csak a lerobbant személygépkocsik szállítását vállalja cégünk. Akkor is hívhat minket, ha motorkerékpárt, teherautót, vagy bármilyen más járművet kell elszállítani. Az autómentés Horvátországból ugyanolyan feladat, mint itthon, csak több időbe kerül a távolság miatt. Ha itthon elégedett volt a szolgálatainkkal, akkor külföldön is forduljon hozzánk!