non_stop_automentes

Non stop autómentés a főváros közelében

Ne mérgelődjön, ha elromlott a kocsija, mert van segítség a bajban! A non stop autómentés könnyen kihúzza Önt a pácból, tehát tárcsázza a szakembereket. Ha Budapest környékén tartózkodik, akkor nem kell sokat várnia a segítség megérkezésére.

A profi szakemberek képesek lesznek rövid időn belül felmérni, hogy mi a gond, és ennek köszönhetően hamar megtalálják majd a megoldást. A non stop autómentés biztosan sikeres lesz a rengeteg tapasztalatnak köszönhetően. A vállalat munkatársai igény esetén külföldi megbízásokat is vállalnak, tehát akkor is bátran hívja fel a 20/ 981 69 55-ös telefonszámot, ha nem Magyarország területén került bajba. A beszélgetés során érdeklődhet arról is, hogy mennyit kell fizetnie a mentésért cserébe. A korrekt áraknak köszönhetően egyáltalán nem kell félnie attól, hogy túl magas lesz a végösszeg. Az ezzel kapcsolatos listát bármikor megtekintheti az Autómentés 112 oldalán, és kiszámolhatja, hogy körülbelül mennyi pénzt kell majd kifizetnie. Ezért cserébe színvonalas szolgáltatást kap majd, és a gépjárműve gond nélkül meg fog érkezni a kijelölt helyre.

Akkor sem kell kétségbe esnie, ha benn hagyta volna a kulcsot, mert a szakemberek ebben az esetben is tudnak segíteni. Szükség esetén akár a mélygarázsokból is felhozható az autó, tehát ne habozzon a hívással, ha éppen szükséges lenne a non stop autómentés. Természetesen Ön sem fog a helyszínen maradni, ha nem indul el az autója, hiszen a vállalat gondoskodik majd az utasok (maximum öt fő) szállításáról is. Ennek köszönhetően hamarosan már csak rossz emlék lesz az autója elromlása.