Dunaharaszti_automentok

Nagyon sietnek a Dunaharaszti autómentők

Ha kénytelen volt azzal szembesülni, hogy a kocsija éppen útközben hibásodott meg, akkor kérjen segítséget a gond megoldásához. A dunaharaszti autómentők villámgyorsan reagálnak, ezért hívja fel őket, ha Budapest közelében került bajba. A szakemberek szinte azonnal felveszik a 06 20 981 69 55-ös számhoz tartozó telefont, és megkérdezik, hogy pontosan hová kell kimenniük.

A gyors indulásnak köszönhetően nem kell sokat várnia, mert hamarosan megérkezhet a csapat. A felmérés után a szakik eldöntik, hogy mi legyen a kocsival, és elkezdődhet a mentés. A garanciának köszönhetően biztos lehet benne, hogy a dunaharaszti autómentők kifogástalan munkát végeznek majd, és igazán elégedett lesz a szállítással. A honlapon fel vannak sorolva az árak is, ezért tisztában lehet vele, hogy mekkora összegért cserébe lehet igénybe venni a szolgáltatást. Nem mindegy, hogy a szakembereknek hová kell szállítaniuk az autót a kilométerenkénti díjszabás miatt. Az első órában ingyenes a várakozás, azonban a későbbiekben 1600 forintot kell kifizetni hatvan percért cserébe.

A dunaharaszti autómentők nemcsak abban az esetben tudnak segíteni, ha leállt a gépjármű, hiszen van lehetőség a zár kinyitására is. További jó hírt jelent, hogy a tárolás is szóba jöhet az Autómentés 112 esetében, tehát mindenképpen érdemes felhívnia a kijelölt telefonszámot. A kollégák minden kérdésére választ adnak, éppen ezért bizalommal fordulhat a vállalathoz. Az sem jelent problémát, ha éppen az éjszaka folyamán akadt problémája, mert ilyenkor is kérheti a dunaharaszti autómentők segítségét.