Motormentés bármilyen körülmények között

Utazni két okból lehet. Egyrészt, hogy elérjünk valahová, másrészt maga az utazás a cél. Ez utóbbit vallják az igazi motorosok is, akiknek maga az utazás az élmény. Aki még nem ült egy száguldó motor nyergében, az nem is tudja mi az igazi szabadság, legalábbis a megszállott motorosok szerint.

Tény, hogy a két keréken való utazás teljesen más élmény, mint az autóvezetés. De mint az személygépjárművek, ugyanúgy a motorok is meghibásodhatnak, és ugyanúgy szükségük lehet mentésre. Ezért mi az autómentés mellett a motormentést is vállaljuk. Ugyanolyan odaadással, és szakértelemmel kezeljük az utak mentén ragad motorok elszállítását is.

A motormentés során szintén a jármű megfelelő rögzítése a leglényegesebb része a műveletnek. Mivel kétkerekű járműről van szó, ezért nem fontosabb talán ez a feladat, hiszen nem szerencsés, ha szállítás közben eldől a jármű. Motormentésre több okból is lehet szükség. A legszerencsésebb esetben csak a benzintank ürül ki távol a benzinkúttól, vagy apró meghibásodások akadályozzák a továbbhaladást.

Gyakran előfordul azonban az is, hogy baleset miatt lesz szükség motormentésre. A motorozás valamivel kockázatosabb, mint az autóvezetés, mert a kétkerekű jármű könnyebben elveszítheti stabilitását. Ha bármikor ilyen helyzetbe kerül, ránk biztosan számíthat, hiszen éjjel – nappal elérhetőek vagyunk az év minden egyes napján. Motormentésre akkor is szüksége lehet, ha a hirtelen megváltozott időjárási körülmények miatt képtelenség lenne közlekedni az úton a járművel. Mi ilyenkor is gyorsan a segítségére sietünk, csak hívjon minket bizalommal!