Autó tárolás

Autószállítás Németországból biztonságosan

Sokaknak megéri külföldön megvásárolni a jó állapotban lévő használt nyugati autókat, mert így pénzt takaríthatnak meg. Azonban gyakran ezeket a járműveket át kell vizsgálni, és apróbb javításokat kell eszközölni rajtuk, addig nem lehet velük közlekedni.

Így az autó hazajuttatása nem mindig egyszerű feladat. Az Autómentés 112 azonban vállalja a hazaszállítást. Az autószállítás Németországból igen keresett szolgáltatás éppen ezért, mert ott viszonylag jó áron beszerezhetőek ezek a használt, de kiváló állapotban lévő járművek. Persze néha rájuk fér egy kis helyre állítás, de az esetek többségében már útra kész állapotban vannak.

Ettől függetlenül szállításra szükség lehet, hiszen azt a járművet is vissza kell hozni valakinek, amivel odáig elmentünk. Cégünk nem csak a személygépjárművek hazaszállítását vállalja, hanem furgonok, munkagépek és motorok szállítását is meg tudjuk oldani. Az autószállítás Németországból sem nehezebb, mint a belföldi szállítás, csupán a távolság nagyobb.

Mi ugyanolyan profizmussal és felkészüléssel állunk neki a feladatnak külföldön is, mint idehaza. Előre egyeztetett időpontban megérkezünk a megbeszélt találkozópontra és hazaszállítjuk újonnan vásárolt járművét biztonságosan. Az autószállítás során a legfontosabb feladat a jármű helyes rögzítése a szállítójárművön. Ezt mindig fontos szem előtt tartani, történjen az autószállítás Németországból vagy akár belföldről. Szakképzett, tapasztalt munkatársaink ezt nagyon jól tudják, így Ön biztos lehet abban, hogy kedvenc autója épségben fog hazaérkezni.