alacsony autómentő árak

Minőségi szolgáltatás ,a változékony autómentő árak mellett is. Autómentés112!

Mindenkit kellemetlenül érint, amikor autója lerobban a semmi közepén. A változékony autómentő árak ráadásul azt is jelentik, hogy Ön sokszor megbecsülni sem tudja, hogy mennyibe fog kerülni autójának elvontatása és szervizelése, hiszen a legtöbb cég nem mond semmit előre.

Mi azonban máshogy állunk hozzá a dolgokhoz. Számunkra az ügyfél a legfontosabb és a helyszínen mondunk Önnek árajánlatot, így jobban tud kalkulálni végleges költségeit illetően. Az autómentő árak befolyásolói tényezői igen változatosak lehetnek manapság, hiszen nincs törvényi szabályozás arra vonatkozólag, hogy a szolgáltatásért mennyit kérne egységesen elkérni az ügyféltől. Az autómentés 112-nél az a legfontosabb, hogy Ön elégedett legyen szolgáltatásainkkal, ebbe pedig a korrekt, megfizethető ár is beletartozik.

A helyzettől függően mindig pontos árajánlatot fogunk Önnek mondani, a végleges összeg pedig attól függ, hogy mire lesz szükség az adott helyzetben és hogy Ön milyen távolságra van tőlünk. Weboldalunkon Ön is részletesen tájékozódhat vidéki és fővárosi árainkról is. Ha bajba jutott autójával, akkor nem érdemes órákat az út mellett ácsorogva töltenie. Keressen fel minket, mi pedig 1 órán belül a helyszínre érkezünk és segítünk Önnek megoldani problémáját. Helyszíni, korrekt, megfizethető autómentő árakat biztosítunk rejtett költségek nélkül, ráadásul a belföldi útdíjakat áraink már előre tartalmazzák. Korszerű autóparkunkkal és képzett kollégáinkkal a nap 24 órájában, az év 365 napján várjuk a hívását, így bármikor felkereshet minket, ha segítségre van szüksége. Korrekt árak, minőségi szolgáltatás. Ezt nyújtja Önnek az Autómentés 112!