kedvező autómentés árak

Kedvező autómentés árak a hét bármely napján!

Az autó lerobbanását és üzemképtelenné válását sokan rémálomként élik meg. Ez érthető is, hiszen már mindenki előtt ott lebeg a hatalmas számla, amelyet majd a szervizben kérnek el és az autó elvontatásáról még szó sem esett. Cégemmel azért dolgozunk, hogy Önt is hamar kihúzzuk a bajból korrekt összegekért cserébe.

Nem kell csillagászati pénzekben gondolkodnia, cégem gyors és hatékony autómentést kínál megfizethető, korrekt autómentés árakkal. Budapesti szállítás áraink 6000 Ft -tól 16.000 Ft-ig mozognak, míg vidéki áraink 110Ft/km-től 150Ft/km -ig terjednek. Természetesen az autómentés ár attól is függ, hogy milyen speciális megoldásokra – például daruzásra, több vontatmány egyidejű, szállítása – lesz szükség a jármű szállítása során. Cégünknél azonban egy biztos. Önnek csak annyit kell fizetnie, amennyit ténylegesen szükséges. Nincsenek rejtett költségek, utólagos díjak.

Gyors és hatékony autómentést biztosítunk korszerű felszerelésekkel, udvarias kiszolgálással és kedvező árakkal. Egyedi és korrekt árajánlatot adunk megrendelőinknek, ezen felül kollégáink készséggel válaszolnak minden kérdésükre, és ha igényli, akkor tanácsokkal is ellátjuk Önt a későbbiekre vonatkozóan. Autómentés áraink a belföldi útdíjakat is tartalmazzák és weboldalunkon minden fontos információról lehetősége van tájékozódni. Lerobbant autójával és nem tudja helyben elhárítani a hibát? Keressen fel minket akár hétvégén, éjszaka is, és rendkívül gyors kiszállással meg is érkezünk Önhöz, hogy kihúzzuk a bajból. Válassza az Autómentés 112-t Ön is!