non stop autómentés

Szakszerű segítség és non stop autómentés

Bizonyára Ön is került már olyan helyzetbe, hogy kocsija egyszerűen lerobbant a semmi közepén. Ez a helyzet mindenkit rosszul érint, hiszen valószínűleg késni fog egy megbeszélésről vagy egyéb fontos eseményről és az elvontatást is ki kell fizetnie.

A non stop autómentés azonban sajnos szükséges az ilyen esetekben, viszont Ön is minimalizálhatja a költségeit, ha minket választ. Korrekt árajánlatokat biztosítunk azok számára, akik autója műszaki okokból meghibásodott és mozgásképtelen. A vontatást szakszerű eszközökkel és képzett munkatársak segítségével végezzük. Ha a szállításra váró autó üzemképes, akkor általában egy ügyes vezető óvatosan fel tud állni a platóra.

Ebben nagyon sokat segít egy minőségi szívómotor, mivel a hidegen erőtlen turbódízellel jobban meg kellett izzadni a legtöbb esetben, azonban számunkra ez sem okoz gondot. Ha a non stop autómentés során a kocsi nem működik, akkor csörlővel kell felvontatni, amelyre nekünk megvannak az eszközeink. A többnyire elektromos csörlő használatakor mindenképp fontos, hogy járjon a tréler motorja, különben leszívja az akksit az eszköz. Ez egy megbízható és jól kipróbált eljárás, amely eddig sosem hagyott minket cserben, ezért előszeretettel használjuk a non stop autómentés során. A csörlőzés lassúsága miatt több időnk marad a kocsi irányítására és ezáltal próbáljuk előre irányba állítani a trélert, mivel kormányrásegítés nélkül a kerekek fordítása is nehézkes.

A non stop autómentés a tökéletes választás az Ön számára, ha autója meghibásodott. Percek alatt a helyszínen vagyunk és kihúzzuk Önt a bajból.