muszaki_mentes

Műszaki mentés lerobbant járműveknek kiváló áron

Autója, motorja, munkagépe ismét bemondta az unalmast? Már órák óta várja, hogy megérkezzen a felkeresett autómentő cég csapata, de sehol senki? Nos, ez a helyzet sajnos manapság egyáltalán nem ritka. Önnek egy olyan cégre van szüksége, amely törődik az ügyfelekkel és megbízható.

Vállalatunk már több, mint 10 éve segít a bajbajutott autósoknak országszerte. A műszaki mentés szinte bármilyen jármű esetében megoldható, ha Ön is minket választ. Ráadásul nem is kell órákat ücsörögnie az út mellett, mire megjön a segítség. Nincs annál rosszabb, mikor egy váratlan meghibásodás miatt leáll az autó. Ez nem csak azt jelenti, hogy Ön késni fog munkahelyéről, otthonról, megbeszélésről, hanem a kocsi elszállításáról és javításáról is gondoskodni kell, ami sokba kerülhet.

Cégünk éppen ezért kifejezetten úgy alakította ki a műszaki mentés és autószállítás árakat, hogy Ön csak annyit fizessen, amennyit ténylegesen kell. Korrekt ajánlatokat, felkészült csapatot és minőségi eszközöket kap, ha minket bíz meg autója vontatásával. Távolságtól függően akár egy órán belül Ön mellett lehetünk és szolgáltatásainkra, így a műszaki mentésre is garanciát vállalunk. A lerobbant autók mellett motorkerékpárokkal, munkagépekkel is foglalkozunk.

Cégünk egyedülálló lehetőséget biztosít az olyan munkagépek szállításával kapcsolatban, melyek önálló haladásra képtelenek. Legyen tehát szó egy meghibásodott traktorról, kisgépekről, a műszaki mentés velünk a legegyszerűbb. Ha lerobbant járműve, akkor a segítség csak egy telefonhívásba kerül!