műszaki mentés

Gyors műszaki mentés személygépjárművekhez és munkagépekhez

Bármikor megeshet, hogy autónkkal vagy munkagépünkkel lerobbanunk a semmi közepén. Mivel az átlagember ritkán van az ilyen helyzetekre felkészülve, érdemes tudni, hogy kit lehet ilyenkor segítségül hívni. Cégem már évek óta foglalkozik műszaki mentéssel és nincs olyan helyzet, amelyet kollégáimmal és minőségi felszerelésemmel ne tudnék megoldani.

A munkagépek műszaki mentése manapság egy olyan feladat, amelyet kevesen vállalnak, hiszen speciális eszközöket igényel. Örömmel mondhatom azonban, hogy cégünk már tucatnyi olyan sikeres műszaki mentésen van túl, amelyben munkagépeken és sofőrjeiken segítettünk. A munkagépek szállítása manapság kifejezetten nagy szakértelmet és odafigyelést igényel, hiszen egy munkagép ára akár több tízmillió forintot is elérhet. Ha ilyen jellegű szolgáltatásra van szüksége, akkor mindenképp bízza profikra a dolgot! A gépek nagy súlya és különleges méretei miatt speciális biztonsági előírásoknak kell megfelelni a műszaki mentés során, amelyet csak cégem tud biztosítani az Ön számára.

Ha lerobbant autójával vagy munkagépével valahol, akkor mi vagyunk a tökéletes választás! Szakszerű műszaki mentés korrekt áron akár éjjel és hétvégén is! Cégünk minden esetben az ügyfelek rendelkezésére áll mindössze egyetlen telefonhívás után és távolságtól függően akár egy órán belül Ön mellett lehetünk a bajban! Munkánkra garanciát vállalunk, ezáltal biztosítjuk, hogy a munkagépek és személygépjárművek műszaki mentése biztonságos és sérülésmentes. Keressen fel Ön is telefonon, ha bajban van járművével!