autosegély

Gyors autósegély és szállítás Önnek

Elromlott autója a semmi közepén, sehol egy benzinkút és egyik ismerőse sem ér rá, hogy kihúzza Önt a bajból? Nos, egy ilyen eset igencsak kellemetlen lehet, ezért szeretnénk adni egy igen jó alternatívát.

A gyors autósegély mindössze egyetlen telefonhívásba kerül Önnek és már érkezik is egy tapasztalt, jól felszerelt csapat, aki kihúzza Önt a bajból és járművét is eljuttatja oda, ahol aztán megjavítják azt, Ön pedig visszatérhet a normális kerékvágásba még aznap. Gondoljon csak bele! Nincs annál rosszabb, mikor egy váratlan meghibásodás miatt leáll az autó. Egy ilyen meghibásodás nem csak hogy felborítja terveinket, de gondoskodni kell az autó elszállításáról, megjavításáról is. A gyors segítség egy olyan dolog, amely azonban még megmentheti a napot és ezt Ön is megkaphatja az autósegély szolgáltatásunk keretében.

Cégünk az ügyfelek rendelkezésére áll, telefonhívás után akár egy órán belül is távolságtól függően és rendkívül hamar Ön mellett lehetünk a bajban! Az autósegély során a szállításra természetesen garanciát vállalunk és biztosítjuk, hogy az Ön járműve sértetlenül fog eljutni a szervizbe. Nincs ez másként a munkagépek esetében sem. Lerobbant mezőgazdasági gépe? Azt is elvontatjuk, ha szükséges. Pontosan és gyorsan dolgozunk, amelyet nem minden cég mondhat el magáról manapság. Az autósegélynek köszönhetően az autók szállítását a nap 24 órájában meg tudjuk oldani, pontos szállítási határidővel, maximális kiszolgálással. Mindezt korrekt árakon és a hét bármely napján. Hívjon minket Ön is, ha baj van!