autómentők

Az autómentők segítenek a kellemetlen helyzetekben!

Az autózás egy megszokott, mindennapi tevékenység. Egészen addig, amíg munkába menet az autó el nem romlik és hirtelen az út szélén találjuk magunkat bármilyen benzinkút és szerviz nélkül. Az autómentők ilyenkor nagy segítséget biztosítanak az Ön számára.

Mi is azért hoztuk létre cégünket, hogy a bajba jutott autósoknak ne kelljen órákat ücsörögni az út mellett, várva a megváltást. Korszerű autóparkunk és képzett kollégáink segítségével garantáltan megoldjuk az Ön problémáját, legyen az bármilyen jellegű. Egy végzetes defekt, egy ismeretlen műszaki hiba nekünk nem jelent akadályt. Mi a nap 24 órájában az év 365 napján várjuk a hívását. Igény szerint akár előre megbeszélt időpontban is tudunk segíteni és olyan eszközökkel dolgozunk, ami a legjobb minőséget garantálja az autómentés során. Mi, mint autómentők felelősek vagyunk a jármű épségéért is, tehát garantáljuk azt is, hogy autója sértetlenül jut el a szervizbe.

Egyéb hasznos szolgáltatásaink vannak, amelyek további kellemetlen helyzeteket is megoldhatnak. Az autóban maradt a kulcs? Nincs másra szüksége, mint az autómentőkre, hogy kihúzzák a bajból. Kollégánk valóban non-stop elérhető, és rövid időn belül a helyszínen van, hogy felnyissa Önnek kár nélkül az autót, Ön pedig folytathassa megszokott napi rutinját. Ha probléma lépne fel az autójával, teljes körű támogatást tudunk nyújtani, mindezt rejtett költségek nélkül. Nézzen szét weboldalunkon vagy keressen minket fel telefonon, hogy további információkat szerezhessen az autómentőkről és szolgáltatásainkról!