autómentők

Az autómentők segítenek a bajba jutott sofőrökön

Az autó egy igen bonyolult szerkezet, amely néha bizony beadhatja a kulcsot. Ilyenkor a legjobb esetben és a legkisebb meghibásodás következtében is az autót nem érdemes tovább működtetni, mivel az csak ront a helyzeten.

Mivel Ön ilyenkor nem tud hova menni, autómentők segítségére lesz szüksége, hogy járművét elvontathassa egy profi szervizbe, ahol kivizsgálhatják azt. Mivel a szakszerű vontatás rendkívül fontos az ilyen esetekben, hívjon minket! Ne bízza értékes autóját hozzá nem értőkre! A profi autómentők a biztonságos választás. Igény szerint akár előre megbeszélt időpontban is tudunk segíteni, külföldre pedig akár két kollégával is tudunk érkezni, tehát Ön és autója garantáltan jó kezekben lesznek. Az autómentők természetesen nem csak vontatással foglalkoznak. Az autóban maradt a kulcs? Nincs másra szüksége, mint az autómentés112 szolgáltatására, kollégáink pedig azonnal a helyszínre érkeznek és segítenek Önnek bejutni autójába. A leggyakoribb probléma az autósoknál a műszaki hiba.

Ha probléma lépne fel az autójával, teljes körű támogatást tudunk nyújtani, ráadásul rejtett költségek nélkül. Az autómentőkben Ön is megbízhat. Műszaki hibás autóját nem csak az utcáról vagy az út mellől, hanem mélygarázsából is el tudjuk szállítani mindne probléma nélkül. Szolgáltatási körünk természetesen nem csak az autókra terjed ki, hiszen minden bajba jutott motorost is ki tudunk segíteni, ha felkeresnek minket. Mi, autómentők profi felszereléssel és jáművekkel dolgozunk, mivel csak így lehet garantálni a jáművek és a forgalom épségét is.