Autómentő Buda

Az autómentő Buda szűk utcáin is jelen van, ha technikai gondja akad

Budapest híres, vagy inkább hírhedt a hatalmas forgalomról, a zsúfoltságról, és az autósok nem éppen türelmes, higgadt magatartásáról. Így nem csoda, ha naponta akár több baleset is történik, nem beszélve a műszaki problémák okozta leállásokról, amelyek csak tovább fokozzák a közlekedési zűrzavart.

Ezek után nem meglepő látvány a jövő-menő autómentő Buda, vagy Pest szűk utcáiban, vagy éppen forgalmas közlekedési csomópontjaiban. A fáma szerint, aki a fővárosban autót vagy más járművet vezet előbb vagy utóbb biztosan találkozik a műszaki mentés fogalmával, ha akarja, ha nem.

Annyi bizonyos hogy az autómentő Buda dimbes-dombos utcáiban épp oly gyakori vendég, mint nyáron a fagylaltos kocsi, köszönhetően a rengeteg autónak, és azok gyakran gyenge lábakon álló műszaki állapotának, de nem ritka látvány azt sem, hogy egy összetört méregdrága versenyautó, vagy éppen bivalyerős motor kerül a trailer vonóhorgára, hisz mégiscsak világvárosról beszélünk, ahol óhatatlanok az efféle esetek is.

Szerencsére a mezei autósok a fővárosban válogathatnak a különböző autómentő cégek szolgáltatásaiban, így választhatják az Autómentés 112-t, ha biztosak akarnak lenni benne, hogy gyorsan, pontosan, szakszerűen és a lehetőségekhez mérten olcsón szeretnének ehhez a szolgáltatáshoz jutni. A főváros bármely pontján azonnal segítséget kapunk, csupán egy hívás és az autómentő Buda nehézkes, forgalmas, szűk, lejtős utcáiban is perceken belül feltűnik, hogy mi szakemberek kezében tudva járgányunkat, folytathassuk megkezdett utunkat.