autószállítás külföldre

Autószállítás külföldre kedvező árakkal

Szeretné eljuttatni kocsiját külföldre, azonban nem tudja kit keressen, aki megfelelő árakat is tud biztosítani? Cégünk segíthet Önnek. Már több, mint egy évtizede foglalkozunk autók, motorok, lakókocsik, teherautók szállításával, műszaki mentéssel és még sok mással. Az autószállítás külföldre egy fontos feladat, amelyet érdemes Önnek is a legjobbakra bíznia.

Szakképzett csapatunk, minőségi eszközeink és felkészített járműveink biztosítják, hogy az Ön autója is biztonságosan lesz külföldre szállítva, ráadásul oda ahova csak kéri. Távolságtól függően minden esetben korrekt árakat biztosítunk ügyfeleinknek, tehát Önnek sem kell olyan mélyen a pénztárcájába nyúlnia, mint azt hitte. Sok cég horribilis összegeket kér a külföldi autószállításért, nálunk azonban csak annyit fog fizetni, amennyit ténylegesen kell is. Az autószállítás külföldre, mint minden más szolgáltatásunk non stop érhető el.

Csak annyi a dolga, hogy felkeres minket telefonon, egyeztet egy időpontot és már meg is kezdhetjük a közös munkát. Legyen szó működőképes vagy működésképtelen autóról, mi megoldjuk az autószállítást külföldre mindkét esetben. Ha a kocsi nem működik, akkor azt csörlővel kell felvontatni, ehhez pedig egy tapasztalt csapat és megbízható eszközök szükségesek. A többnyire elektromos csörlő használatakor oda kell figyelni, hogy az autónak ne essen baja. Számos esetről hallottunk már, amikor már a felrakodáskor megsérült az autó. Mi úgy dolgozunk, hogy ezt mindig elkerüljük és biztosítjuk, hogy az Ön kocsija és épségben eljut oda, ahova szeretné.

Ha külföldre szeretné autóját szállíttatni, válasszon minket!