autómentés azonnal

Autómentés azonnal és korrekt áron Önnek

Már megint lerobbant az autója ott, ahol épp nem kellett volna? Siet és a legrosszabbkor ütött be a baj? Nem kell aggódnia. Mi segítünk Önnek a legnehezebb helyzetekben is.

Autómentés azonnal elérhető, ha felhív minket, miután megtörtént a baj. Olyan helyzeteket is sikeresen kezelünk, amelyek más cégeknek már gondot okoznának. Sokszor azzal hívnak minket az ügyfelek, hogy megsérült egy autó futóműve. El tudjuk e szállítani? Természetesen igen. Speciális eszközeink segítségével az autómentés azonnal elérhető az ilyen helyzetekben is és úgy tudjuk a futómű sérült gépjárműveket szállítani, hogy további sérüléseket nem okozunk.

Nem indul az autóm, itt állok a bevásárlóközpont mélygarázsában. El tudják azt vontatni? Természetesen igen! Az autómentés azonnal elérhető mélygarázsból is. Ez viszont már egy speciális feladat, mert az épületek belmagassága nem teszi lehetővé, hogy az általános méretű gépjármű mentőkkel megközelítsük a műszaki hibás autót, így ide különleges eszközök kellenek. Az ilyen mélygarázsok vagy teremgarázsokba egy speciális, nagyon alacsony építésű gépjárműmentőt használunk, amivel biztonságosan a felszínre tudjuk vontatni a sérült autót, ahol kisebb javításokat is elvégzünk azon.

Extrém esetekben ahol a felhajtó vagy a belmagasság nem teszi lehetővé a mentős felszínre hozatalt ott egy megbízható terepjárót használunk a vontatásra. Elakadt autójával? Nem probléma! Még akkor sem, ha közúton nem megközelíthető területen szorul segítségre mivel az autómentés ilyenkor is azonnal elérhető az Ön számára.