Autó segélyszolgálat

Autó segélyszolgálat bármikor

Az autó segélyszolgálat pont akkor van a legnagyobb segítségünkre, amikor a leginkább szükségünk van rá. Sajnos mindenkivel előfordulhat, hogy a gépkocsija leáll az út szélén vagy egy baleset következtében vezethetetlenné válik. Ilyenkor az autó segélyszolgálat nyújt gyors segítséget.

A bajba jutott gépkocsik szállítása során kiemelt jelentőséggel bír a biztonság, illetve a sérülésmentes szállítás. Egy drága luxuskocsi esetében egy kis figyelmetlenség is komoly anyagi károkat idézhet elő, emiatt az autószállítást végző cég szakmai és műszaki felkészültsége roppant fontos.

A szakmai és műszaki felkészültség mellett a szolgáltatás minőségét nagyban meghatározza a sofőrök helyismerete, illetve rutinja. A gyakorlott alkalmazottakkal dolgozó autó segélyszolgálat a lehető legrövidebb idő alatt képes kiérkezni a helyszínre, míg ez egy amatőr vállalkozás esetén sokkal hosszabb időt vehet igénybe. Az autómentőnek mindenképpen fontos tudnia, melyik elkerülő utak állnak rendelkezésre, hogyan rövidítheti le a kiérkezés időtartamát, illetve hogyan teheti zökkenőmentesebbé magát a mentés folyamatát. Ha az autómentő beragad egy dugóban, akkor mindenről beszélhetünk, csak hathatós segítségről nem…

Ha autómentő szolgáltatásra van szükségünk, a telefonban mindig teljes körű információt közöljünk! Ez nagyon fontos, hiszen a körültekintésnek köszönhetően megóvhatjuk magunkat a kellemetlen meglepetésektől és az autó segélyszolgálat embereit sem állítjuk újabb és újabb megoldandó feladatok elé. Fontos megadnunk a gépkocsink típusát, ami elsősorban a méretei, illetve a tömege miatt lehet fontos. A veszteglés pontos helyéről is tájékoztatni kell az autómentőket, különösen abban az esetben ha maga a mentés valamilyen akadályba ütközhet; például az autómentő jármű nem fér oda a menteni kívánt gépkocsihoz.