autó ajtónyitás

Autó ajtónyitás profi módszerekkel

Néha a nagy kapkodásban, sietségben előfordulhat, hogy a kocsi kulcsait bezárjuk az autóba, vagy elhagyjuk valahol. Ilyenkor nem sokat tehetünk az ügy érdekében, főleg, ha nincs nálunk vagy az otthonunkban pótkulcs sem.

Az autó ajtónyitás megoldható persze drasztikus módszerekkel is ilyen esetekben, de az igen nagy károkat okozhat a járműben és akár a tulajdonos is megsérülhet eközben. Ennél lényeges olcsóbb és kifinomultabb megoldást kínálunk Önnek.

Rutinos szakembereink vállalják, hogy az autó ajtónyitást sérülésmentesen elvégzik, így Ön folytathatja az útját. Igen kellemetlen, főleg télen, órákat várakozni a hidegben, miközben karnyújtásnyira van a fűtött jármű, de nem tudjuk kinyitni az ajtót, mert éppen beletört a kulcs a zárba, vagy leblokkolt az elektromos zár. Legyen régi vagy új típusú járműve, szakképzett kollégáink gond nélkül kinyitják Önnek a járművet. Nem lesz az autón sérülés, karcolás, így nem jár plusz költségekkel az autó ajtónyitás az Ön számára.

A különböző házi praktikákat és autó feltörési trükköket érdemes mellőzni ilyen esetekben, hiszen még egy közelben álló szemlélő félre érheti a próbálkozást, vagy más kellemetlenség érhet minket ilyen esetekben. Forduljon inkább már az első pillanatban hozzánk, amikor felfedezi a problémát. Ez a legolcsóbb, leggyorsabb és leghatékonyabb megoldás. Az autó ajtónyitásban jártas kollégáink a nap huszonnégy órájában készen állnak a bevetésre, így a hívás után igen gyorsan kiérnek a helyszínre, hogy elhárítsák a kellemetlen problémát.