külföldi autómentés

A külföldi autómentés is profilunk része

Csak egy rosszabb dolog van annál, ha az ország területén belül lerobban az autónk, mégpedig, az, ha ez külföldön történik. Itt ugyanis gyakran azt sem tudjuk, kihez forduljunk segítségért.

Autó meghibásodás bárhol és bármikor előfordulhat, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy a jármű tökéletes műszaki állapotban van. Így jó, ha mindig kéznél van a segítség elérhetősége. Az autómentők telefonszámát érdemes a pénztárcánkban, vagy a kesztyűtartóban tartani, mert sosem tudhatjuk mikor lesz rá szükségünk.

Számunkra a külföldi autómentés annyiban különbözik a belfölditől, hogy esetenként többet kell utazni célig. Így bátran fordulhat hozzánk akkor is, ha az ország területén kívül adta fel a szolgálatot a járműve. Tapasztalt kollégáink bármilyen helyzetben feltalálják magukat és ugyanolyan profizmussal végzik a dolgukat külföldön is, mint itthon. Erényeink közé tartozik, hogy rövid határidővel dolgozunk, így Önnek nem kell heteket várni, mire hazaérkezik a külföldön lerobbant vagy megsérült személygépjárműve.

Természetesen a külföldi autómentés esetén is a legnagyobb körültekintéssel járunk el, hogy további károk már ne keletkezzenek a járműben. Nem csak személygépkocsik mentésével foglalkoznunk, hiszen motorkerékpárok, utánfutók és munkagépek is kerülhetnek bajba, a kisteherautókról már nem is beszélve. Legyen a feladat belföldi vagy külföldi autómentés, munkatársaink jól felkészülten, modern gépekkel érkeznek a helyszínre, és meghibásodott járművét gond nélkül hazaszállítják Önnek! Éjjel nappal elérhetőek vagyunk, így hívjon minket bátran, akár hétvégén is!