autónyitás - bennrekedt kulcs

Slusszkulcs a bezárt autóban, autónyitás kizárva?

Ha már zárta ki magát életében az autójából, akkor tudja milyen tehetetlen dühvel jár az egész folyamat. Először lehet észre sem veszi, hogy baj van. Aztán, amikor elsétál a vezetői oldalhoz, hogy elővéve kulcsát kinyissa a zárat hirtelen beugrik a bökkenő. Vadul kutatni kezd a zsebében, de már érzi, bizony az autónyitás ki van zárva, ahogy ön is saját kocsijából!

Bekukucskálva az ablakon jól láthatja a gyújtásban büszkén figyelő kulcsát, ami így aztán elérhetetlenné teszi a beszállást. Mi tévő legyen? Lehetséges, hogy vannak emberek, akik tartanak maguknál egy pótkulcsot is, biztos, ami biztos alapon. De jó, ha tudja, ez egyetlen esetben szokott megvalósulni, mondjuk ezer példa közül. Szóval minden más esetben ott lebeg a levegőben a kérdés, mi tévő legyen? Felfeszíteni drága kocsiját nyilván nem szeretné, ráadásul elképzelhető, hogy olyan helyen történt meg a baj, ahol teljesen ismeretlen. Se egy segítőkész szomszéd, se egy lelkes ismerős nincs a környéken, s ön még mindig azon morfondírozik, hogy hogy oldja meg a lehetetlennek tűnő autónyitás kérdését.

Cégünk nem csak a hagyományos értelemben vett autómentésben nyújt páratlan ajánlatot. A bennszorult kulcsok, és kizárt sofőrök megmentőjévé is avanzsálunk. Bárkivel előfordulhat a fent vázolt eset, és a gyakorlat azt mutatja, hogy valóban, egész sűrűn be is következik. Felesleges önostorozással vádolnia magát, hiszen nem tehet arról, hogy így alakult. A helyzet objektív felmérése után egyetlen dologra érdemes koncentrálnia: a megoldásra. Ahhoz pedig mi szakszerű hozzáállásunkkal, és profi eszközeinkkel hozzá tudjuk segíteni, néhány pillanat leforgása alatt.