gépszállítás

Gépszállítás lehetőségei az autómentés szolgáltatással

Az autómentés szolgáltatások közé tartozik már a gépszállítás is. Amikor bajba kerül az úton – legyen szó az autópályáról, vagy Budapest környéki településekről –, ha autója műszaki hibás, ezért nem tudja elhajtani a mélygarázsból vagy bármelyik áruház garázsából, akkor nincs min gondolkodni, az autómentő gépszállítás szolgáltatását kell választania.

Sokan abba a hibába esnek, amikor a probléma felmerül az autóval út közben, hogy megpróbálják maguk megoldani a helyzetet, vagy hívnak egy barátot, esetleg családtagot, és azt várják, hogy az ismerős mikor tud a segítségükre sietni. Sok esetben aztán az történik, hogy várakozott pár órát, de az autót például nem tudják elszállítani, mert nincsenek meg hozzá a megfelelő eszközök, engedélyek, nem alkalmas rá a gépkocsi stb. Sokkal többet ér azonnal az autómentés gépszállítás szolgáltatást kérnie, hiszen akkor biztos lehet abban, hogy járművét teljes biztonságban, a legnagyobb szakértelemmel és a megfelelő felszereléssel szállítjuk el.

A gépszállítás szolgáltatás azt jelenti, hogy cégünk a bajba jutott autókat szállítja el. Emellett arra is lehetőség van, hogy gépkocsi szállítást előre megbeszélt időpontra egyeztessünk. Talán nem is gondolja, de elég sokszor kérik tőlünk ezt a szolgáltatást, hiszen akár külföldről is képesek vagyunk átszállítani a bajba jutott vagy a kint vásárolt gépkocsit.

A profi gépszállítás előnye, hogy a megfelelő eszközökkel történik, ami a teljes biztonságot nyújtja a kocsijának, hiszen a megfelelő eszközökkel semmi problémája nem eshet a kocsinak. Szakszerűen végezzük feladatunkat a megfelelő eszközökkel, és szolgáltatásaink árai is megfizethetőek.

Válasszon bennünket, ha bajba jutott autójával, vagy hívjon bennünket akkor, ha egyszerűen gépszállításra van szüksége.