autómentés

Az autósegély éjjel nappal elérhető szolgáltatás

Biztos Önnel is előfordult már, hogy amikor legjobban sietett valahova, akkor történt valami, ami akadályozta az elindulást. Vagy nem találjuk a slusszkulcsot, vagy nem akar indulni az autó. Ennél már csak az rosszabb, ha két település között leáll a motor, és nem akar újraindulni. Bármi hasonló történik, ránk akkor is számíthat.

Az autósegély szolgáltatásunk során hamar kiérünk a helyszínre, és megoldjuk a problémáját, hogy Ön zavartalanul folytathassa útját. Gyakran apró meghibásodások jelentik a gondot, amit bárki pillanatok alatt orvosolni tudna, ha lenne kéznél megfelelő szerszám, vagy szükség esetén csere alkatrész. Ilyenkor bosszankodás helyett hívja inkább az Autómentés 112-őt, és szakképzett munkatársaink rögtön a segítségére sietnek.

Kellemetlen lehet a lerobbant autóban tölteni az éjszakát az út szélén, mert éppen akkor történt valami probléma. De még kényelmetlenebb, ha bezárjuk a járműbe a kulcsot, így az autón kívül rekedünk. Az Autómentés 112-őt éjjel nappal hívhatja, az év minden egyes napján, hétköznap, hétvégén és ünnepnapokon is. Tudjuk jól, hogy a technika ördöge ünnepnapokon sem pihen, és nem felemelő érzés a leállt autóban tölteni a karácsony estét, vagy ott köszönteni az újévet.

Ezért az autósegély sosem szünetel. Hívjon minket bármikor, ha szüksége van egy gyors és profi mentésre. Munkatársaink már nagy tapasztalattal rendelkeznek az autósegély terén. Kiváló szerelőink hamar kicserélik a meghibásodott alkatrészeket, hogy Ön családja körében ünnepelhessen. Az autósegélyre bármikor számíthat!