autómentés külföldön

Az autómentés külföldön -amire egyre nagyobb szükség van

Bizonyára Ön is volt már olyan helyzetben, hogy autója lerobbant a semmi közepén és senki nem tudott a segítségére jönni, aki ismerőse vagy családtagja. Az autómentés külföldön még nagyobb jelentőségű, hiszen itt Ön egyáltalán nincs tisztában a helyi szokásokkal és kapcsolatokkal.

Szerencsére nem kell akkor sem aggódni, ha külföldön adta meg magát gépjárműve. Hívjon fel minket, mi pedig segítünk autója hazaszállításában.

Ha az autómentő megérkezett a helyszínre, akkor már félig nyert ügyünk van. Az első lépés ilyenkor a kesztyű felhúzása, mert a rámpa éle többnyire zsírban fut és a kocsi lekötése a fékporos, saras kerekeken nem mindig egyszerű. A megfelelő szakértelem minden esetben fontos. Az autómentés külföldön ugyanolyan szakszerű eljárást és módszereket igényel, mint hazánkban. Ügyeljünk a rámpa beakasztására, ne fusson ferdén a platóhoz képest, különben a ráhajtó autó kibillentheti vájatából, ami akár balesetet is okozhat a későbbiekben a szállítás során. Az autómentés külföldön mindig igényli a sofőr segítségét is. Ha a szállításra váró autó üzemképes, egy ügyes vezető óvatosan fel tud állni a platóra, így minden anyagi kár könnyen elkerülhető.

Ha Önnek is szüksége van autómentésre külföldön, akkor bátran hívjon fel minket! Segítünk megoldani a problémáját. Ne próbálja meg egyedül megjavítani vagy elvontatni autóját, mivel ez könnyedén balesethez, további károkhoz vezethet!