nemzetközi autószállítás

Autószállítás külföldről? Mi ezt is megoldjuk!

Összetörte az autóját külföldön, de szeretné valahogy hazaszállíttatni, mert itthon olcsóbb a javítás? Hívja az Autómentés 112-őt, és mi orvosoljuk az Ön problémáját! Cégünk profiljába ugyanis beletartozik az autószállítás külföldről is.

Ez a szolgáltatás, akkor is jól jön, ha új személygépkocsit vásárol külföldön, de nem vezethet haza, mert még nincs forgalomba íratva a jármű, vagy egyéb problémák merülnek fel. Ránk ilyenkor is számíthat. Az autószállítás külföldről semmiben sem különbözik a belföldi szállítástól, esetleg a távolság lehet nagyobb.

A határok szabad átlépése megkönnyíti ezt a feladatot is, csak a személygépjármű papírjai legyenek rendbe. Ha gépkocsi vásárlásról van szó, akkor már jó előre egyeztethet cégünk ügyfélszolgálatával, hogy mikor lenne esedékes az autószállítás külföldről. Így a megbeszélt időpontba munkatársaink állnak az Ön rendelkezésére.

Autószállítás, vagy bármilyen más gépjármű szállítás során a legfontosabb feladat a jármű tökéletes rögzítése a szállítóeszközön. Így nem okozhat semmi problémát útközben. Egy rosszul rögzített jármű igen sok kellemetlenséget okozhat szállítás során, és közlekedés biztonsági szempontból is veszélyes lehet. Szakértő kollégáink indulás előtt alaposan leellenőrzik, hogy minden a helyére került e, és hogy elég stabilan lett e rögzítve a gépjármű. A nagy, és modern járműparkunk pedig lehetővé teszi bármilyen jármű kényelmes és biztonságos szállítását, legyen az akár személygépkocsi, furgon, motorkerékpár vagy akár munkagép. Tehát az autószállítás külföldről nem okozhat semmilyen nehézséget, ha egy profi csapatot választ. Ha efféle segítségre szorul, hívjon minket bizalommal!