Az autómentés manapság egy olyan szolgáltatás, ami mindenkinek jól jöhet. Egy műszaki meghibásodás bizony bármikor bekövetkezhet, ilyenkor pedig a jármű sokszor mozgásképtelenné válik és a sofőr nem igen tud vele egyedül mit kezdeni. Budapesten az Ön autója is bármikor meghibásodhat, ezért jó, ha van Önnek is kit keresnie egy ilyen szorult helyzetben. Az autómentés Budaörs körzetében és Budapesten kifejezetten a mi reszortunk. Több éves tapasztalattal rendelkezünk autómentés terén, a legmodernebb eszközökkel és tapasztalt csapattal dolgozunk, tehát az Ön autójának elszállítása sem fog gondot okozni.

Az autómentés Budaörsön nem lehetetlen, ha Ön is minket választ. Azonnal a segítségére sietünk és biztonságosan, szakszerűen szállítjuk el autóját. Legyen szó motorhibás vagy futóműsérüléses járműről, az autómentés Budaörsön velünk a legegyszerűbb. Speciális eszközeink segítségével úgy tudjuk a futóműsérült gépjárműveket szállítani, hogy a járműben semmi esetben sem keletkeznek további sérülések. A kocsi biztonságban eljut a legközelebbi szervizig, ahol Ön meg is javíttathatja azt. Cégünk egyik kiemelt specialitása a mélygarázsból való mentés, amely nem csak Budaörsön, hanem egész Budapesten és körzetében is rendelkezésre áll. Az autómentés mélygarázsból speciális feladat, mert az épületek belmagassága nem minden esetben teszi lehetővé, hogy az általános méretű gépjáműmentőkkel el tudjunk jutni egy autóhoz.

Az ilyen mélygarázsok vagy teremgarázsokba egy speciális, nagyon alacsony építésű járművet használunk, amellyel gyorsan és hatékonyan a felszínre tudjuk szállítani autóját. Ha Budaörsön van szüksége autómentésre nyílt utcán, mélygarázsból, vagy bárhonnan akkor keressen bátran minket!