automentes_Budapest

Csökkennek az autómentés árak Budapesten

Az elmúlt évtizedekben jelentősen megnőtt a lakosság által használt személy autók száma, így a balesetek, illetve a meghibásodásokkal kapcsolatos bejelentések is, hiszen minél több család használ Budapesten autót, annál több lesz az elakadás vagy a balesetekből származó károsodás a járműveken.

Így nem csoda, ha egyre több vállalat alakul az autók elszállítására, emiatt nagyobb lett a verseny is ebben az üzletágban, így muszáj lejjebb vinni az autómentés árakat Budapesten, ha nem szeretnének a konkurenciák miatt hátrányba kerülni.

Nálunk, az Autómentés112-él igyekeztünk a piacnak, illetve az ügyfeleknek is megfelelni, így az autómentés árak Budapesten nálunk 6.000 és 16.000 forint közötti értékben már professzionális szolgáltatást érnek, így nem kell egy vagyont kifizetnie ezért. Hiszen tudjuk sok éves tapasztalatunk miatt, hogy bőven elég ennyit kifizetnie egy jármű elszállításáért, hiszen ha károsodott az autója, akkor még több extra kiadása lesz, s mi nem szeretnénk, ha a családi kasszája lenullázódna egy ilyen szolgáltatás igénybevétele esetén.

Továbbá fontos kiemelni, hogy az autómentés árak Budapesten nem mindig tartalmazzák azt, ami cégünknél elérhető, hiszen nálunk ebben az árban benne van egy óra ingyenes várakozási idő is. Valamint fontos kiemelni, hogy ezért a pénzért cserébe bármikor, az év 365 napján hívhat minket bátran, hiszen fejlett logisztikai rendszerünknek köszönhetően egy órán belül ki tudunk érni a helyszínre, még ha az nehezen megközelíthető is.